maanantai 30. toukokuuta 2016

Siinä maailmassa, missä mä käyn mun unissa, sain sut lopulta

Hei vain kaikille!
Rehellisesti en itsekään tiedä mitä teen täällä. Olin ajatellut, että nyt on nukkeilu kuollut ja kuopattu. Halusin pitää nukkeni lasikaapissani, jotta voin katsella kauniita tyttöjäni vielä vuosien päästä. Eräänä päivänä istuin ulkona ja mielessäni pyöri monia erilaisia mahdollisuuksia miten voisin nukkejani kuvata. Eihän siinä muuta ollut enää tehtävissä kuin hakea Misty kaapistaan ja lähteä kuvaamaan häntä kylpytakissa kesäiltana.
Kuulostan muuten ihan pervolta. 
Olen muuten hyvin hämmentynyt tästä nukkelun pysähtymisestä! Ovatko muut huomanneet saman vai onko se vain minun päässäni, että nukkeilu olisi vähentynyt huomattavasti viimeisen vuoden aikana? Toivottavasti näin ei ole!Jos ihmisillä on peruukkeja myynnissä niin ILMOITTAKAA minulle! 
Olisin suunnattoman kiitollinen.

~ Viettäkää mahtava kesä ~7 kommenttia:

 1. Jännää miten monille tulss usein vain NAKS nyt nuketuttaa taas!
  Kivoja kuvia sait nappailtua kyllä. Toivottavasti innostusta riittää vielä

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, Oon oottanutkin jo että milloin postaat taas(^^) Sun nuket ovat todella söpöjä^_^ Sun blogi on ihana, toivottavasti vielä kesän aikana päivittelet
  (^^)

  angelspullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ihana blogi sinulla! ❤
  Toivon, että et vielä lopettaisi, mutta älä postauksia tänne väkisinkään yritä tehdä. Ei siis stressiä!
  ~Kiki

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, sulla on niin hurjan kauniita nukkejakin, jatka ihmeessä jos siltä tuntuu♡
  Omasta mielestäni tää harrastus on nimenomaan paisunut huomattavasti, mutta nukkeblogejen ja lukijoiden määrä on kutistunut, kun kaikki käyttävät nykyään Instagramia ^^' Musta tuntuu myös, että nukkeilu aloitetaan tosi nuorena ja lopetetaan aikaisemmin kuin ennen (tää on vaan tätä mun spekulaatiota)
  Mutta tosiaan, mun päiviä ainakin piristäisi hurjasti jos nyt ottaisit itseäsi niskasta kiinni ja alkaisit postailemaan oikein urakalla! Oot niin taitava kuvaaja :3

  VastaaPoista
 5. Päädyinpä tännekin kurkkaamaan ja yllätyin positiivisesti! Ihana blogi sinulla!!!! Jatka nykkeilua jos siltä tuntuu! 😊 Hyvää kesää sinne ruudun toiselle puolelle! (Tuo peruukki on ihanaaaaaa! 😍😍)

  VastaaPoista